Notal legal

Aquest lloc web i tots els seus continguts -incloent-hi textos, imatges, àudio i qualsevol altre material són propietat de AXIS CONSULTORIA EUROPEA. Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web queda subjecte a les següents condicions:

  • Només està autoritzat l'ús personal i no comercial. No s'autoritza la còpia, reproducció, transmissió, distribució o modificació del lloc o dels seus continguts.
  • AXIS CONSULTORIA EUROPEA no garanteix l'exactitud, veracitat o integritat dels continguts d'aquest lloc web. AXIS CONSULTORIA EUROPEA no garanteix que el lloc web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al lloc web o per la impossibilitat d'accés al mateix.
  • Al visitar aquest lloc web, el seu navegador pot emmagatzemar informació tècnica en el seu ordinador: l'ús de cookies no proporciona cap informació personal, ni informació sobre el seu ordinador, només estan destinades a estalviar temps quan torni a visitar-nos i a ajudar-nos en la millora del disseny del nostre lloc web.
  • Qualsevol dada que els visitants d'aquest lloc web enviïn a AXIS CONSULTORIA EUROPEA serà inclòs en la seva base de dades, d'acord amb la Llei espanyola 15/1999 de 13 de Desembre. Les esmentades dades seran utilitzades per AXIS CONSULTORIA EUROPEA amb l'objectiu de respondre a les sol·licituds enviades. Els visitants poden en qualsevol moment accedir a les seves dades, modificar-les o cancel·lar-les, enviant un correu electrònic a axis@axisce.eu o escrivint a la següent adreça de correu postal:

    AXIS CONSULTORIA EUROPEA
    C/ València 289-291, 2º 1ª
    08009 Barcelona