Ja han passat 30 anys de la integració d'Espanya a la Unió Europea i en aquest període Europa ha esdevingut una realitat que, si bé ofereix contínues possibilitats de desenvolupament, també entranya un seguit de dificultats per a aquelles institucions i empreses, públiques o privades, que no disposen dels mitjans per identificar-les o desconeixen les seves vies de gestió en l'àmbit europeu.

Europa és també un condicionant que demanda una atenció constant a les seves normatives per tal que les activitats professionals o de negoci s'adaptin a la legislació vigent, però permet per altra banda la promoció de noves propostes que puguin resultar positives per els seus interessos.

Amb Carles Gasòliba al capdavant d'un equip d'especialistes en temes de la Unió Europea, AXIS. Consultoria Europea, SL, pretén ser un pont que l'apropi a Europa i faci d'aquesta una realitat tangible i un vertader marc de projecció per a la seva entitat, assessorant-lo en tot allò que esdevé a Brussel.les i que pot afectar o millorar els seus interessos aquí i a la resta del continent.

Benvingut a AXIS.
Ara més que mai el seu futur mira cap a Europa.

www.carlesgasoliba.com